Marea pensionista
Crida de Marea pensionista a participar en la manifestació de dissabte 15

Marea Pensionista a Gavà crida a la ciutadania a participar en la manifestació convocada per la Coordinadora estatal por la defensa del sistema público de pensiones que tindrà lloc el proper dissabte, 15 de desembre, a Barcelona.

Manuel Francisco Sandoval, portaveu de Marea Pensionista a Gavà, espera que “tota la ciutadania de Gavà ens pugui recolzar perquè no es tracta només de pensions, sinó que estem aglutinant una quantitat important de manifestacions en favor dels drets socials”. El portaveu gavanenc recorda a més que “la manifestació és un dissabte per tant no hi ha moltes excuses possibles”.

Manuel Francisco Sandoval ha justificat la importància d’aquesta manifestació ja que “el govern del PSOE ens va fer moltes promeses quan estava a l’oposició i ara volem que puguin ser complides, si no sortim al carrer no tindrem res i el que estem aconseguint és per sortir al carrer emulant els armilles grogues de França”.

La manifestació forma part d’una denominada Jornada estatal en defensa de les pensions públiques i tindrà lloc el dissabte, 15 de desembre, a partir de les 11 del matí a la plaça Urquinaona de Barcelona. Des d’allà, els manifestants es dirigiran fins a la delegació del govern espanyol a Catalunya, ubicada al número 278 del carrer de Mallorca, sota els lemes “Gobierne quien gobierne, las pensiones se defienden” i “¡Sin movilización no hay solución!”