Martita de Graná a Gavà
El show es podrà veure aquest dissabte a l'Espai Maragall

Martita de Graná, una de les actuals influencers més mediàtiques i divertides es llança als escenaris de les millors sales i teatres d’Espanya. És tan gran el seu èxit que el seu pare encara no s’ho creu; d’aquí el nom del seu show “Mi padre flipa”.

La història de Martita de Graná va començar per pujar un vídeo de la seva terra i per fer una pregunta: Què té Granada? Així començava l’enregistrament que es va fer viral i amb la qual Martita Martínez García va explicar, en poc més de dos minuts tots els aspectes que fan de la ciutat de la Alhambra un lloc únic. Les seves tapes, la ‘milnow’, Sierra Nevada, el Albaicín, la Alhambra, el Granada CF, la gent jove a l’hivern, la diversió o les universitats van ser algunes de les bondats que Martita de Graná va explicar al món.

Si t’agrada el que explica en els seus vídeos i, sobretot, com ho narra no et perdis l’oportunitat de veure-la en directe i gaudir de la seva desimboltura. Els riures estan assegurats. El show es podrà veure a l’Espai Maragall, aquest disssabte, a partir de les 21 hores. Les entrades costen 14 euros.