Marxa en bicicleta a la platja 2018

la Unió Muntanyenca Eramprunyà (UME) organitza, per aquest diumenge, a Gavà, una nova passejada en bicicleta de 14 quilòmetres, des del casc urbà fins a la platja. La sortida és oberta a totes les edats, des dels més menuts fins als més grans, i partirà a les 8.30 hores matí des de la nova seu, al carrer de Salvador Lluch, número 8.

Itinerari

D’anada a la platja se seguirà la ruta habitual: El carrer Salamanca, l’avinguda de Bertran Güell, l’avinguda del Mar, el camí agrícola de les Parets fins a la Murtra, es creuarà l’autovia pel pont del costat de la Murtra i s’enfilarà l’avinguda Europa i el carrer de Sitges fins a la platja, on es farà el tradicional esmorzar col·lectiu a càrrec de l’entitat.

La tornada a Gavà pel carril bici transcorrerà de l’avinguda de Bertran Güell i l’avinguda del Mar i s’entrarà al nucli urbà on es farà un petit recorregut pel carrer Fortià Casanovas, la plaça de l’Església, el carrer Lluís Dalmau, el carrer Montserrat i el carrer del Centre fins al Parc de la Torre Lluc.

Més seguretat

Uns minuts abans de començar la pedalejada, es llegirà un manifest en defensa de la protecció dels ciclistes a les carreteres i carrers de les nostres ciutats, tot recordant la vital importància que els cotxes mantinguin una distància mínima d’1 metre i mig quan avancin a un ciclista o grup de ciclistes.

La UME facilitarà una assegurança temporal per aquest dia, per a tots els participants de forma gratuïta.