Mascaretes de cotó per a infants i adults

Maminens, un des comerços històrics de Gavà amb gairebé 30 anys d’activitat, ven, des de fa alguns dies mascaretes per a infants i adults cosides amb teixit a Okeo-Tex, amb certificat FFP2, el qual legitima protecció i que els articles estan lliures de substàncies tòxiques.

Segons ha explicat, a través de l’Instagram live de Ràdio Gavà, la responsable del negoci Alicia Rodríguez, “aquestes mascaretes, que es confeccionen en diferents petits tallers de Catalunya, consten de dues capes. Una d’exterior impermeable i transpirable i una interior de cotó perquè sigui agradable al contacte directe amb la pell”.

Les esmentades mascaretes tenen diferents motius en el disseny que las fan més divertides de portar als petits i també als grans, perquè segons Rodríguez “unes d’estampat de Batman estan triomfant entre els adults”.

Val a dir, que totes les mascaretes disposen d’una obertura al centre on es pot posar un filtre de TNT d’un sol ús i que suposa una capa afegida de protecció.

Les mascaretes es poden rentar, preferiblement a 60º per a la seva desinfecció, i després reutilitzar. El seu preu és de 7 euros per unitat, i el pack de 5 filtres , costa 2 euros més les despeses d’enviament de 5€ a la província de Barcelona,
6€ a la península (fora de la província de Barcelona9 i de 15€ a les illes Balears

Les comandes es realitzen acudint a la botiga, amb cita prèvia per whastapp al número 636 266 565, o per email a info@maminens.com i és de vital importància posar:

  • Nom complet
  • Adreça postal completa i un mòbil de contacte
  • Quantitats, Talles i Models
  • Quantitat de packs de 5 filtres TNT