Medalla d'Honor per a l’Hospital de Viladecans
Medalla d'Honor per a l’Hospital de Viladecans

L’Hospital de Viladecans ha rebut la Medalla d’Honor de l’Ajuntament de Viladecans juntament amb l’ex-ministre de Sanitat,  Salvador Illa, l’ex-consellera de sanitat, Alba Vergés, i els tres centres d’Atenció Primària de Viladecans, com a reconeixement “pel treball realitzat per lluitar contra la pandèmia de la COVID-19 i la capacitat de superació demostrada”.

La Dra. Montserrat Oliveras va ser l’encarregada de recollir la medalla, en qualitat de directora de Centre.  En José Luis Moreno, cap de la Unitat d’Atenció a la Ciutadania i Treball Social, va adreçar unes paraules als presents, per desig exprés de la Direcció per donar visibilitat i reconèixer la tasca d’aquests col·lectius que, en molts casos i dia rere dia, fan de pont entre els professionals assistencials i la ciutadania.  Aquest hi va destacar “l’orgull de pertinença a l’Institut Català de la Salut, l’agraïment a la ciutadania per la seva col·laboració en tot moment”, i, per últim, “l’esperança de sortir d’aquesta situació el més aviat possible, sense deixar ningú enrere i sent millors”.

També Salvador Illa i Alba Vergés van aprofitar l’ocasió per “agrair”, un cop més, “la feina, el sacrifici i l’esforç demostrat per tot el personal sanitari”, agraïment que van fer extensiu a tota la ciutadana per “la comprensió, adaptació i col·laboració en tot moment”.
La Medalla d’Honor que atorga l’Ajuntament de Viladecans des de l’any 2009 és una distinció d’honor que es dirigeix a entitats i empreses de la població que contribueixen a l’avenç i el desenvolupament de la ciutat amb el seu esforç i dedicació.