Menacho candidat de Gavà en Comú
Ada Colau i José Antonio Menacho, cap de llista de Gavà en Comú

El gavanenc José Antonio Menacho encapçala la candidatura de Gavà en Comú, marca electoral que lidera Ada Colau a Barcelona, per les properes eleccions municipals del 28 de maig.

La candidatura està integrada per Gent de Gavà i ICV-EUiA i és fruit dels resultats de les anteriors eleccions “apostem per fer un pas endavant i formar una agrupació única que integri les anteriors candidatures consolidant aquest espai polític a la nostra ciutat”.

Gavà en Comú es defineix com “una formació municipalista, feminista, ecologista, transformadora i defensora de la classe treballadora, de les petites i mitjanes empreses i del comerç local, així com de la nostra pagesia i de les nostres arrels culturals dins de la diversitat que conforma Gavà i la seva societat”.

Entre les seves propostes Gavà en Comú “creu en la necessitat de la municipalització del serveis públics com l’aigua i l’electricitat com a serveis bàsics per viure, defensora del dret a la informació, de la preservació del nostre territori, del seu legat històric, de la garantia dels drets bàsics, de l’impuls d’una economia amb justícia social i ambiental i, per sobre de tot, creu profundament en una societat amb honestedat democràtica, amant de les llibertats i dels drets de ciutadans”.

José Antonio Menacho va ser escollit per unanimitat a les primàries. El cap de llista de Gavà en comú és Graduat Multimèdia per la Universitat Oberta de Catalunya i professor titular de l’escola de Treball de Barcelona.