menú romàntic
Jordi Mera cuinarà a MercaGavà quatre tapes per un sopar romàntic (Imatge: cortesia Jordi Mera)

El xef Jordi Mera prepararà un menú romàntic de Sant Valentí a MercaGavà el pròxim 9 de febrer. Es tracta d’una iniciativa del mercat que d’aquesta manera “vol promocionar les seves parades”, destaca Mera. De fet, “tots els ingredients del menú seran comprats a les mateixes parades de MercaGavà i al meu Instagram explicaré a quines parades els he comprat”, i d’aquesta manera, doncs, també es promocionarà el producte de proximitat.

El menú que prepararà Mera estarà compost de quatre tapes: vol-au-vents de marisc, gotets de cogombre amb farcit de crema de formatge amb anxoves i un puntet de caviar, formatge brie fregit amb melmelada de tomàquet picant, i finalment nachos amb guacamole amb un toc picant mexicà i un pico de gallo a sobre.

La intenció és, segons destaca el xef, “fer un menú una mica picant amb productes de temporada frescs, com marisc o verdures, i que siguin adients per compartir en parella en un sopar romàntic amb un vi blanc”. Són tapes “senzilles de fer, amb un nivell de dificultat mitjà que es pot assumir bastant bé per la majoria de les persones”.

El showcooking de Mera s’emmarca dins d’una sèrie de col·laboracions que el xef i MercaGavà porten a terme de manera habitual, “gairebé una cada mes”, i que “de vegades estan orientades als adults i de vegades als infants”. La resposta a totes aquestes sessions és “força bona, especialment quan venen infants, ja que ens desborden. Amb els adults, d’altra banda, gairebé sempre omplim la sala, que té una capacitat per unes 30 persones, i tenim molta gent que repeteix en diferents sessions o fins i tot que després ve a visitar-me a locals on jo treballo”.

menú romàntic
Una de les tapes que cuinarà Jordi Mera a MercaGavà (Imatge: cortesia Jordi Mera)