MercaGavà al Gent de mercats
MercaGavà al "Gent de mercats" de TV3

MercaGavà apareixerà al “Gent de mercats“, la docusèrie de TV3 que a la tardor va arrencar la tercera temporada i que s’endinsa en mercats municipals de Catalunya i en les persones que els poblen. Aquest dijous el programa va portar les càmeres fins a Gavà i es va rodar per diferents parades. La producció, dirigida per Tana Collados, que és l’especialista de gastronomia als informatius de TV3, pretén donar a conèixer la vida dels comerciants, dels compradors i de diferents perfils humans que passen pel mercat.

 “Gent de mercats”

La sèrie, de sis capítols, té el suport de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona, Mercabarna, la Diputació de Barcelona i la Diputació de Tarragona, la Generalitat de Catalunya i els ajuntaments de Reus i Vilanova i la Geltrú. Aquesta tercera temporada visita Mollet del Vallès, Sant Boi de Llobregat, Gavà i Manresa, i a Barcelona, els professionals de la Barceloneta, el Poblenou, la Llibertat i la Vall d’Hebron.

La sèrie vol arribar a tots els racons, des del bar del mercat fins a les entranyes. I serà a través dels protagonistes que es viuran els reptes amb què s’enfronten, les relacions que s’estableixen i els sentiments que els atrapen entre les parets dels mercats.