MercaGavà dóna la benvinguda a la tardor
L'activitat es farà el 29 de setembre.

MercaGavà organitza, dissabte 29 de setembre, diverses activitats relacionades amb el món de la màgia per divertir a petits i grans, dinamitzar l’espai i aprofitar per donar la benvinguda a la tardor.

De 10.30 a 11.30 hores es farà un espectacle itinerant de màgia de prop i, a partir de les 11.45 hores, i durant aproximadament una hora, els clients podran gaudir d’un parell d’espectacles de 20 minuts de durada. Al final, els assistents rebran un obsequi d’agraïment

Aquesta iniciativa esdevé una més del variat i ampli ventall de propostes d’oci que MercaGavà organitza durant l’any amb l’objectiu de dinamitzar l’equipament.

MercaGavà compta amb 2.500 metres quadrats de superfície destinada a la venda, bar i locals exteriors i un aparcament per a uns 157 vehicles. La planta subterrània està destinada a la logística tant de Mercadona com dels paradistes del mercat municipal. A la planta baixa es troba el magatzem i l’espai de venda del supermercat Mercadona amb una superfície de 1.500 metres quadrats. També hi ha les 13 parades del mercat municipal i 8 locals exteriors que ocupen una superfície de 1.000 metres quadrats. L’edifici té tres accessos: a la plaça Catalunya, a l’avinguda de Joan XIII i a la rambla de Pompeu Fabra.