Mercat del Centre
El Mercat del Centre sorteja 9 lots de Nadal el 24 de desembre

El Mercat del Centre de Gavà sorteja durant aquest desembre 9 lots de Nadal. Cada lot està composat d’un pernil i diverses ampolles de vi. Cada parada sortejarà un d’aquests lots entre tots els seus clients. Amb cada compra es podrà dipositar una participació en cada urna de la que disposaran totes les parades. A la participació s’haurà de posar el nom i el telèfon del participant.

Les participacions es començaran a donar amb les compres del proper dilluns, 9 de desembre, i cada compra tindrà opció d’entrar en el sorteig fins el matí del 24. Aquell dia, a les 14:00h., es farà el sorteig a cada parada del seu lot de Nadal.

Lourdes Calahorro, de la parada Carnisseria Lourdes, ens ha explicat que aquesta iniciativa la tiren endavant “per fer alguna cosa de cara al Nadal, que la gent estigui contenta, i per animar una mica l’ambient perquè a la gent li agrada venir al mercat i buscar les seves cosetes i, d’aquesta manera, tenen un petit al·licient”.

El Nadal sol ser una de les èpoques de l’any en que les vendes augmenten més al Mercat del Centre. De fet, segons ens confessa la Lourdes, “hi ha gent que no la veus gaire durant l’any i per Nadal, quan tenen convidats i volen coses de qualitat, llavors venen al Mercat perquè el nostre mercat es coneix perquè té molt bona qualitat de producte”.