El Mercat d’Art Jove es durà a terme els dies 11 i 12 de desembre
El Mercat d’Art Jove es durà a terme els dies 11 i 12 de desembre

El Mercat d’Art Jove de Gavà pretén ser un espai de promoció per a les creacions artístiques dels i les joves de la ciutat. El Pla Local de Joventut determina que una de les accions a desenvolupar és el suport a la creació artística juvenil per tal de donar la possibilitat d’acompanyar-los en aquest procés i oferir-los espais de difusió de les seves creacions.

El mercat ja es va fer durant la Festa Major d’estiu i va tenir molt bona rebuda: uns 20 artistes van exposar-hi les seves obres. Ara s’ofereix la possibilitat d’una nova oportunitat en el marc del Mercat de Sant Nicasi.

És un mercat d’art adreçat específicament a artistes joves que volen exposar la seva obra i vendre-la.

Participació

Hi pot participar qualsevol persona d’entre 16 i 35 anys, tant a títol individual com col·lectivament, preferentment de Gavà.

Les obres han de ser de creació pròpia i original, en qualsevol disciplina d’arts plàstiques, visuals i altres obres que es puguin acompanyar de format físic: dibuix, il·lustració, fotografia, grafiti, bijuteria, craft, vidre, literatura, ceràmica, escultura, objectes de disseny, decoració, moda, etc.

El Mercat d’Art Jove es durà a terme els dies 11 i 12 de desembre a la plaça de J. M. Batista Roca. Per participar-hi, cal inscriure-s’hi a www.gavajove.cat.