Mercat de Segona Mà

Mercat de Segona Mà. Així, amb l’objectiu de reduir la quantitat de residus que generem a Gavà, volem promoure nous hàbits entre la ciutadania a l’hora de fer les seves compres, fent èmfasi en la importància de reutilitzar i evitar que aparells i productes que encara tenen una vida útil esdevinguin un residu.

Per aquest motiu, us convidem a participar muntant una parada a la nova edició del Mercat de 2a mà de Gavà, o venint a passar el matí comprant allò que ens fa falta d’una forma responsable amb el medi ambient.

Preinscripcions del 14 al 16 de febrer

Per poder muntar la parada és necessari fer una preinscripció, del 14 al16 de febrer mitjançant el següent formulari de preinscripció. L’assignació de parades es farà per ordre de preinscripció i es donarà prioritat als ciutadans de Gavà. Les entitats i associacions que vulguin participar muntant una parada podeu omplir el següent formulari preinscipció d’entitats i associacions.

Abans de fer la pre-incripció llegiu les condicions d’ús pel bon funcionament del mercat de venda d’objectes de segona mà de Gavà.