Mercat de Segona Mà el 17 de març
Mercat de Segona Mà el 17 de març

Mercat de Segona Mà. Així, amb l’objectiu de reduir la quantitat de residus que generem a Gavà, volem promoure nous hàbits entre la ciutadania a l’hora de fer les seves compres, fent èmfasi en la importància de reutilitzar i evitar que aparells i productes que encara tenen una vida útil esdevinguin un residu.

Per aquest motiu, es convida a participar muntant una parada o venint a passar el matí comprant allò que fa falta d’una forma responsable amb el medi ambient.

Inscripcions del 27 de febrer a l’1 de març

El període de sol·licitud per muntar una parada és del 27 de febrer a l’1 de març. L’assignació de parades es farà per ordre de sol·licitud i es donarà prioritat als ciutadans de Gavà.

Per poder muntar la parada és necessari fer una sol·licitud mitjançant una instància que s’haurà de presentar electrònicament o de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Informació sobre el procediment per fer la sol·licitud

Abans de fer la sol·licitud, llegiu les condicions d’ús pel bon funcionament del mercat de venda d’objectes de segona mà de Gavà.