Logo de la campanya impulsada pel Mercat del Centre
Logo de la campanya impulsada pel Mercat del Centre

Els paradistes del Mercat Municipal del Centre han engegat una campanya de descomptes i promoció en gran varietat de productes “per animar la gent que vinguin a comprar al mercat”, explica la seva presidenta Alba Onieva. La iniciativa porta per lema “dimecres groc” i té la finalitat que els clients i les clientes puguin omplir el cistell de la compra a bon preu.

Dimecres, 29 de maig, es va estrenar la campanya i “va anar bastant bé, la clientela va trobar en cada una de les parades ofertes de una variada gama de productes “, informa Alba Onieva qui afegeix que a partir d’ara “tots els dimecres de l’any es repetirà aquesta fórmula de promoció “.

El Mercat del Centre, ubicat a la plaça Major, és el més antics dels dos mercats municipals que hi ha a la ciutat. Va obrir en 1940 i en 2009 va ser objecte d’una reforma integral. Té actualment les 9 parades següents: Venda de productes càrnics (2), venda d’aviram i ous (1), venda de peix, marisc i pesca salada (2), venda de fruites seques i llegums (1), bar amb terrassa (1), xarcuteria, embotits (1) i pesca salada i conserves (1).

L’horari del mercat és de 8 a 14 hores i de 17 a 20 hores.