Més 350 persones visiten la Unió de Cooperadors durant la Festa Major
Més 350 persones visiten la Unió de Cooperadors durant la Festa Major

La Unió de Cooperadors de Gavà ha albergat, en el marc de la Festa Major de Sant Pere, tot un seguit d’activitats per impregnar a la ciutadania el seu valor històric i arquitectònic. Els dies 26, 27, 29 de juny i 3 i 4 de juliol més de 350 persones assistien a les visites teatralitzades per conèixer el seu passat, present i futur de la mà del grup teatral La Roda Produccions.

Aquests mateixos dies, l’Ajuntament també instal·lava un punt d’informació a les portes de la Unió de Cooperadors i una exposició de cartelleria a la façana del parc de la Torre Lluc. L’objectiu era aproximar el significat d’aquest edifici a veïns, veïnes i visitants i convidar-los a que facin ús de les seves instal·lacions a patir de la propera tardor, moment en que romandran obertes al públic definitivament.

Exposició a la façana del parc de la Torre Lluch

Una mirada al futur

La remodelació realitzada de La Unió de Cooperadors permet guanyar un nou equipament que combina l’esperit original amb els nous temps.

Esdevindrà una comunitat i un espai per a la Innovació, l’Economia i la Inclusió, que connectarà persones, idees i projectes. Posarà el focus en la força de la unió per engegar iniciatives d’impacte social, solidari, sostenible i transformador com cooperatives, associacions o fundacions.

La Unió de Cooperadors també oferirà cursos de formació i espais de treball per donar resposta a reptes socials i fer realitat projectes innovadors.

Per a més informació es pot contactar amb la Unió de Cooperadors al telèfon 93 633 34 50, també a la direcció uniocooperadors@gava.cat o accedint al web www.uniocooperadors.org

La nova Unió de Cooperadors entrarà en funcionament a la tardor
La nova Unió de Cooperadors entrarà en funcionament a la tardor