Entre les propostes hi ha la visita els Espais Naturals del Delta del Llobregat
Entre les propostes hi ha la visita els Espais Naturals del Delta del Llobregat

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat proposa aquesta Setmana Santa, més de 50 propostes turístiques a un salt de Barcelona. Hi ha activitats de cultura, espectacles, natura, platja, esport, gastronomia…

Un any més, la comarca convida a assistir a les representacions de la Passió d’Olesa de Montserrat, i la Passió d’Esparreguera, declarades Festa d’Interès Turístic Nacional. Enguany, les funcions s’han adaptat a la nova situació fent complint totes les normes i els protocols COVID-19.

Però, a més a més dels plats forts de la temporada, els visitants de la comarca podran gaudir d’un gran ventall de propostes com ara connectar amb la natura i el vi des de l’art a Sant Esteve Sesrovires, visitar la Cripta Gaudí i al Colònia Güell, descobrir els Espais Naturals del Delta del Llobregat, entre ells la Llacuna de la Murtra, o recórrer l’única Via Ferrada de la Muntanya de Montserrat -només per a valents i valentes ben entrenades-  per la canal de les dames i gaudir d’unes vistes immillorables de la comarca. Aquestes són només algunes de les moltes activitats que es podran fer aquests dies festius a un salt de Barcelona.

Tot això, “amanit” amb una bona taula i un bon descans. Perquè els restaurants i allotjaments del Baix Llobregat ofereixen atractives propostes per tastar la cuina de la comarca i/o descansar. Aquests dies, també podrem gaudir de tallers familiars per aprendre a fer figures i ous de Pasqua; fent un brunch, un esmorzar de pagès o un berenar al celler Ca n’Estella; o visitant la fàbrica d’Estrella Damm del Prat de Llobregat, entre altres propostes.

“Des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat s’impulsa aquesta nova campanya garantint el turisme segur i adaptat a les recomanacions sanitàries”, expliquen els impulsors de les propostes.

Totes les activitats per aquesta Setmana Santa es poden consultar al web del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, des d’on també es poden comprar les entrades de les experiències.

Aquesta nova campanya turística que promociona els atractius del Baix Llobregat, “té l’objectiu d’incrementar la notorietat i posicionament de la comarca, atraure i augmentar el nombre de visitants i turistes, i reactivar aquesta important activitat econòmica del Baix Llobregat”, informen des del Consorci.