Mónica Parés, portavoz del Grupo municipal del PPC
Mónica Parés, portavoz del Grupo municipal del PPC

Des del Grup Municipal Popular volem que les nostres primeres paraules siguin per desitjar sort i encerts a la ministra i exalcaldessa, Raquel Sánchez.
Agraïm el tracte cordial en la feina diària i la voluntat de consens que hem tingut durant aquests anys, més enllà de les diferències ideològiques i de gestió.

I en tot cas, perquè Espanya no està per a més errors del govern de Pedro Sánchez.
Deixa Gavà amb projectes vinculats amb el seu Ministeri i esperem que tampoc oblidi els compromisos adquirits: Rodalies, aeroport, passeig marítim…

Durant els pròxims dos anys abans de les eleccions municipals, el nou govern municipal, amb la nova alcaldessa al capdavant, a la qual també volem felicitar, haurà d’assumir nous reptes adaptats a les noves necessitats.

Hem passat una pandèmia, amb molts efectes i amb una incertesa en el futur no només a la ciutat sinó en un món cada vegada més globalitzat. Però això no implica que cada gavanenc o gavanenca no necessiti ser escoltat i que cada barri vegi millorada la seva qualitat.

Per això les persones hauran de ser el centre de les seves decisions i no hi ha temps per perdre. En aquesta direcció trobarà el Partit Popular fent una oposició responsable i exigent quan calgui.

Superats els dies d’emocions i sorpreses més o menys positives, cal passar de les paraules als fets.

Per això nosaltres, com hem fet sempre, mantenim el ferm compromís de traslladar les propostes, suggeriments, opinions o queixes de la ciutadania des del sentit comú, la humilitat i la importància o de tenir un partit referent en l’oposició.
Comentava abans que venen moments durs on no valen els experiments i ja s’ha demostrat en altres racons del país la capacitat del Partit Popular per afrontar nous desafiaments.

Ara toca demostra-ho també a Gavà.