senior1cbg

senior1cbgTot i la derrota, l’equip continua al capdavant de la classificació empatat amb Sfèric i Terrassa

El CB Gavà ensopega a Tarragona

El sènior masculí perd 65-58 a la pista del Messer però es manté líder amb el mateix nombre de victòries que l’Sfèric i el CN Terrassa

Després de la dolorosa derrota a la pista del Almeda que va tancar el rècord d’imbatibilitat del CB Gavà, l’entrenador dels gavanencs alertava dels perills de la visita a Tarragona. Finalment, els homes que dirigeix Joan Gonzàlez van tornar a ensopegar, perdent de set punts a la pista del Messer, que fins la visita dels gavanencs només havia guanyat tres partits.

La reacció esperada després de l’abultada derrota a la pista de l’Almeda no es va produir. Tot i que el conjunt gavanenc va ser més semblant a si mateix que en la jornada anterior i van tenir opcions de victòria fins gairebé el final del partit, tampoc no va ser suficient per mantenir el liderat en solitari. El desencert des de la línia de tirs lliures (8 de 23) i la poca efectivitat dels exteriors van condemnar els gavanencs a patir la segona derrota consecutiva en el que portem de campionat. “Algo passa si els nostres sis exteriors només fan vint punts”, reconeix Gonzàlez, qui apunta a la “inesperada derrota a la pista de l’Almeda” com a causant d’una pèrdua de confiança de l’equip.

Gonzàlez ha detectat “cert bloqueig mental” en l’equip. “L’actitud dels jugadors és la correcta però tampoc no hem pogut entrenar en òptimes condicions durant la setmana i al final tot influeix”, raona l’entrenador dels blaugrana. Ara la classificació ofereix un triple empat a la primera posició amb el CB Gavà, l’Sfèric i el CN Terrassa empatats amb nou victòries i dos derrotes cadascun.

Els blaugrana jugaran dissabte, a casa, contra el Gam CB Vila-Seca i en la darrera jornada abans de l’aturada nadalenca visitaran la pista del Sama Vilanova. Dos partits que ofereixen l’oportunitat de consolidar el que era l’objectiu a principis de temporada: estar a dalt per continuar aspirant a tot.