Mi hijo se ha hecho vegano
El llibre es presentarà el 15 de novembre a l'Espai Orgànic.

L’Espai Orgànic de Gavà organitza per aquest divendres, 15 de novembre la presentació de “Mi hijo se ha hecho vegano”, un llibre escrit per d’Estela Bayarri dirigit a totes aquelles persones amb fills adolescents que han decidit fer-se vegans

Es tracta d’una guia pràctica per a ajudar mares i pares a entendre aquesta important decisió i conèixer realment què és el veganisme. Així s’hi incliu informació contrastada que bandeja falsos mites nutricionals, així com l’orientació necessària per a organitzar els menjars familiars. També ofereix ajut per acompanyar de manera positiva i empàtica als fills en la transició a aquest estil de vida.

Segons l’autora, aquest llibre pretén “ser una guia perquè els familiars comprovin que una alimentació vegana és fàcil i saludable, i que el veganisme no és només una qüestió de dieta sinó que a més, repercuteix en altres aspectes de la vida i del dia a dia.”

Estela Bayarri afronta el tema des d’una perspectiva seriosa, global i completa, des del naixement del moviment fins a les raons per les quals molts adolescents decideixen fer-se vegans. Explica amb compromís, a fons i amb detall, l’importància de l’actitud dels pares en conèixer la notícia i el decisiu del suport familiar.