Micromecenatge de la Festa Major Alternativa

La organització de la Festa Major Alternativa de Gavà ha engegat una campanya de micromecenatge amb l’objectiu de recollir fons per tal de finançar les activitats. La celebració, que enguany sumarà la seva quarta edició és fruit del voluntariat d’un col·lectiu de persones que assegura que no se sent “representada amb les propostes de la Festa Major oficial” ja que s’oposa “a la institucionalització de les festes populars” i també afirmen “apostar per unes activitats basades en l’antifeixisme, el feminisme, l’ecologisme i el poder popular”.

La Comissió es fixa con a objectiu que “la ciutadania de Gavà pugui gaudir d’un espai d’oci alternatiu”.

Les aportacions estan dedicades al cost dels concerts i les diferents activitats que s’organitzaran durant els dies 28, 29 i 30 de juny:

DIVENDRES 28 DE JUNY
19:30h-20:00h ANTIPREGÓ d’inici de les FMA. Al bar Las Malas Lenguas (Pl. Catalunya)

20:00h – 23:00h CORREBARS pels carrers de Gavà. Cal comprar tickets anticipats. Inici al bar Las Malas Lenguas (Pl. Catalunya)

23:00h – 06:00h CONCERTS al pàrking de la Mohn (al costat del Cementiri)
– Skalonaos
– Whats Up People
– The booty hunters
– Seikos

DISSABTE 29 DE JUNY
18:00h – 20:00h 4×4, Beer-Pong i Gimcana al pàrking de la Mohn (al costat del Cementiri).
20:00h – 06:00h SoundSystem sonoritzat per Birdman Sound i Youth Resistanz. Al pàrking de la Mohn (al costat del Cementiri).

DIUMENGE 30 DE JUNY
21:00h – 01:00h Sopar de l’Orgull i de final de festes, amb la presència de Mari Carmen Free, una activista trans, i música de la mà de PD’s locals. El sopar es farà la travessia de Sant Nicasi (Al costat de l’AP La Màquia)