Miguel Ángel Ibáñez
Miguel Ángel Ibáñez, enganxant un cartell de la campanya

Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (Cs) va realitzar ahir a la nit davant la Masia de Can Tintorer la tradicional enganxada de cartells que dona el tret de sortida a la campanya electoral de les eleccions municipals del proper diumenge 26 de maig. L’alcaldable de la formació, Miguel Ángel Ibáñez, va estar acompanyat dels seus números 2 al 5 en aquest inici de cursa electoral.

Miguel Ángel Ibáñez ha iniciat aquesta cursa destacant que “en els darrers 20 anys de govern socialista Gavà ha anat perdent mica en mica, i aquest any és el moment de començar la recuperació, de començar un Gavà ple d’il·lusió i de ganes per fer que les famílies i les empreses tinguin ganes de venir i instal·lar-se aquí a Gavà”.

Miguel Ángel Ibáñez
Miguel Ángel Ibáñez, acompanyat dels números 2 a 5 de la seva candidatura

El candidat de Ciutadans ha explicat que “això ho farem augmentant la Policia Municipal per solucionar un problema de seguretat, ho farem també donant una empenta als polígons industrials per tal que les indústries es posin aquí i creïn llocs de treball, i també ajudant al comerç local i als agricultors, tot plegat perquè Gavà ha de ser la primera opció del Baix Llobregat”

L’alcaldable taronja també va destacar que la seva formació comença aquesta campanya electoral amb molta il·lusió i amb moltes ganes d’explicar als gavanencs el nostre programa electoral”. Ibáñez va acabar dient que “per aquests motius que he explicat nosaltres presentem aquest programa i anem realment per l’alcaldia, perquè Gavà necessita un canvi”.