Eleccions generals
Miguel Ángel Ibáñez demana el vot per la seva formació en les eleccions de diumenge

Miguel Ángel Ibáñez, portaveu de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (Cs) a Gavà, ha demanat aquest matí el vot per la seva formació en les eleccions generals espanyoles que es celebraran el proper diumenge.

Ibáñez ha recordat que “les eleccions del diumenge són decisives pel futur del nostre país”, i assegura que “Ciutadans som l’únic partit que pot assegurar un projecte de futur per Espanya amb un gran pacte per l’educació, amb polítiques en benefici de les famílies i dels autònoms i millorant la sanitat pública amb la targeta sanitària comú”.

Segons el portaveu taronja, “els vells partits, uns i altres, han enganyat a tots els espanyols, per això Ciutadans som la única opció que assegura la regeneració política, la igualtat i la llibertat de tots els espanyols”.

Respecte a la qüestió catalana, Ibáñez destaca que “nosaltres des del Parlament hem defensat a la gran majoria de catalans que estan veient atacats els seus drets”, i recorda que “a Andalusia hem aconseguit el canvi que es necessitava”. Per aquest motiu, el portaveu taronja conclou que “ara és el moment d’anar tots a votar per tal que aquest canvi arribi també a Espanya amb Albert Rivera com a president”.