Miguel Ángel Ibáñez
Ibáñez, davant un dels desperfectes d'una parada d'autobús a l'avinguda d'Europa de Gavà

Miguel Ángel Ibáñez, regidor no adscrit de l’Ajuntament de Gavà, interpel·larà al govern municipal en el Ple Municipal de setembre a propòsit de les plataformes de les parades d’autobusos de Gavà.

Ibáñez va citar ahir al matí als mitjans de comunicació locals en una d’aquestes parades, concretament una ubicada a l’avinguda d’Europa, al barri de Gavà Mar. El regidor va descriure que la plataforma d’aquesta parada “està desfeta, mal col·locada al començament, un element que no encaixa i que està aquí deixat de costat, i amb els perns de fixació que sobresurten de la goma”.

Ibáñez ha recordat que fa uns dies “vam veure juntes i fent declaracions a l’ex-alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, actual ministra de Transports, i a l’actual alcaldessa, Gemma Badia, enraonant molt orgulloses, i amb motiu, sobre la gratuïtat de Rodalies. En definitiva, fomentant l’ús del transport públic, un transport públic que jo no sé si elles utilitzen gaire, o van en cotxe amb xofer, atenent a aquesta mostra de l’estat de les plataformes d’autobusos de Gavà”.

El regidor no adscrit va cridar l’atenció sobre un problema en concret d’aquesta plataforma: “A meitat d’aquesta plataforma hi ha una de les gomes que sobresurt. Més o menys està a l’alçada de la porta de sortida de l’autobús, i per tant tenim un perill perquè sortim de l’autobús a la plataforma però hi ha un plàstic que està pujat. D’altra banda, els perns que sobresurten de la goma de la plataforma els tenim a la part del davant, més o menys a la zona on s’obre la porta per pujar a l’autobús”.

Ibáñez està d’acord amb la reducció del preu del transport públic, “especialment en l’actual situació que estem patint”, però al mateix temps reclama “un transport públic segur i de qualitat, ho hem dit molts cops”.

Per tot això, el regidor no adscrit demanarà al govern municipal en la sessió plenària de setembre que “faci les gestions necessàries davant de l’Autoritat del Transport Metropolità per tal que les parades d’autobús, i en especial les plataformes, estiguin en condicions, que es faci un manteniment. No que vinguin i les arreglin, que també, sinó que hi hagi un manteniment continuat de manera que siguin segures i que, realment, el transport públic convidi a tothom a utilitzar-lo”.