Miguel Ángel Ibáñez
Ibáñez, aquest migdia al barri de Gavà Mar

Miguel Ángel Ibáñez, regidor no adscrit de l’Ajuntament de Gavà, ha carregat contra el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de Gavà per “la seva posició en la darrera reunió de l’aeroport”. En aquesta reunió, segons explica Ibáñez, “els governs no socialistes, és a dir El Prat i Barcelona, es van oposar a l’ampliació, mentre que la resta de governs, tots del PSC, es van mostrar d’acord amb l’ampliació amb compensacions”.

Per això, Ibáñez pregunta directament als socialistes gavanencs “si és més important el seguidisme de partit, atès que el president d’AENA és el senyor Maurici Lucena del PSC, que la qualitat de vida del barri de Gavà Mar. Com es compensa aquesta pèrdua de qualitat de vida? Com es compensa l’increment de contaminació acústica? Com es compensa el desastre ecològic? Com compensem aquestes coses? Quin preu li posem a la qualitat de vida dels veïns?”.

El regidor no adscrit, per tant, expressa el “seu total desacord amb la posició del govern de Gavà respecte a aquesta ampliació en la que, al cap i a la fi, els que més estan pressionant són lògicament els que traurien més benefici, és a dir, les grans constructores que després es repartiran els milers de milions d’aquesta ampliació”. En canvi, Ibáñez apunta que “els que perdran seran Gavà, els veïns de Gavà i de la zona Delta, i l’ecologia, la sostenibilitat, i tot això amb que el govern del PSC de Gavà s’omple la boca cada dos per tres”.

Ibáñez, per últim, fa un prec: “Demano al PSC de Gavà que recapaciti, que torni a la posició de defensar els interessos de Gavà i dels gavanencs, i que si us plau es deixin de compensacions perquè, de veritat, no sé com es poden compensar determinades coses”.