Miguel Herrera es defensa de Pi
Miguel Herrera mostra la seva documentació

Portaveu del grup municipal de GSSP a l’Ajuntament, Miguel Herrera ha volgut respondre les declaracions de Joan Pi al Bruguers digital on ha assegurat que ell “és el legítim propietari de la marca Gavà, Sí se Puede”, assegurant que “això no és cert” i que “tant la junta electoral com el jutjat nº 1 ens ha donat la raó fins en 3 ocasions”

Herrera assenyala que “nosaltres ens vam presentar a les eleccions del 2015 amb un projecte formalitzat legalment, en temps i forma, com agrupació d’electors i la justícia així ho ha deixat ben clar desestimant el contenciós interposat per Pi. D’aquesta manera, queda clar que nosaltres podíem concórrer com agrupació electoral, independentment que hi hagués un partit amb el mateix nom”.

Respecte a les acusacions de Pi sobre “les irregularitats internes dins de Gavà, Sí se Puede que van fer que fos expulsat tot i haver estat el més votat a les primàries”, Miguel Herrera assegura que, “en cap cas es van incomplir els estatuts, ja que aquests contemplen amb claredat la possibilitat de retirar l’aval a una persona si així ho decideix l’assemblea. I això és el que va succeir” .