MILERS DE PERSONES A LA MARXA PER LA LLIBERTAT GAVÀ
La Marxa per la Llibertat al seu pas per Gavà

Milers de  veïns i veïnes de Gavà s’han sumat a les Marxes per la Llibertat. El punt de trobada ha estat el pont de l’avinguda del Mar sobre la C-31.

Entre els assistents es respirava un ambient festiu-reivindicatiu, Bruguers Faura ha assistit a la marxa perquè “això és una qüestió de drets amb independència de si una persona és o no independentista. Cal sortir al carrer i cal reivindicar que vull viure en un país amb tranquil·litat i veig que la direcció que està agafant no m’agrada gens”.

Alguns ciutadans i ciutadanes de Begues també han triat Gavà per sumar-se a la Marxa. Un grup dadolescents ha assegurat que cal sortir al carrer perquè el tema és important i influeix en el nostre futur. Creiem que el què està passant al nostre país és quelcom que no ens afavoreix gens i ens impedeixen exercir el dret de votar i decidir.

Les Marxes per la Llibertat estan organitzades per l’ANC i Òmnium Cultural es tracta d’una acció unitària i multitudinària per a respondre a la sentència del Tribunal Supremo. Les marxes han sortit de cinc ciutats: Girona, Vic, Berga, Tàrrega i Tarragona i arribaran aquesta tarda a Barcelona. Les columnes confluiran en la manifestació convocada a les 17 hores als Jardinets de Gràcia.