Millores al cementiri municipal de Gavà

L’Ajuntament de Gavà ha enllestit un seguit de millores al cementiri municipal. Es tracta d’un seguit de reformes que s’han allargat durant algunes setmanes i que han consistit, segons ha explicat la tinenta d’alcalde de Territori, Medi Ambient i Transició Ecològica, , Rosa Fernández, “en la substitució de les cobertes de xapa del sostre dels nínxols perimetrals que presentaven alguns problemes de filtració d’aigua quan plovia”.

En total, s’ha actuat en 1300 metres quadrats, culminant, així els treballs executats en aquesta mateix sentit al 2005. En aquesta ocasió, i segons ha detallat Fernández, “també s’han fet altres feines. Concretament s’ha pintat la part central de l’edifici i s’han reformat els lavabos i la zona d’atenció a les famílies amb l’objectiu que l’espai sigui més confortable”.

Horari ampliat per Tots Sants

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, fins l’1 de novembre, el cementiri municipal obre de 8 del matí a 19 hores, de manera ininterrompuda. A més d’ampliar l’horari l’Ajuntament ha posat en marxa un dispositiu especial amb 5 persones que estaran al servei de la ciutadania durant la franja horària que el cementiri estigui obert.

Per facilitar l’accés al recinte s’han habilitat tres zones d’aparcament: a la part nord per on accedeixen els autobusos de la Mohn ; a la part sud amb accés pel carrer de Sant Lluís, i en el parc del Mil·lenni. Per aquelles persones amb mobilitat reduïda està previst habilitar a la part esquerra de l’entrada del cementiri un espai que estarà adequadament senyalitzat.

Finalment, està previst la senyalització informativa amb la ubicació dels pàrquings i el dispositiu de seguretat de vehicles i vianants, en previsió d’una assistència massiva de visitants.