Miquel Roselló candidat a les municipals per ERC
Roselló, a la dreta de la foto

ERC ha presentat, aquest dimecres, Miquel Roselló com a candidat a alcalde de Gavà en les properes eleccions municipals, que tindran lloc al maig del 2023. La tria es va prendre per unanimitat en el decurs de l’assemblea de la secció local del partit del passat 2 d’abril.

L’acte públic, celebrat al restaurant La Taperia, va comptar amb l’assistència i participació del president d’ERC, Oriol Junqueras, qui també va aprofitar la seva estada a la ciutat per fer un petit recorregut pels carrers del centre, xerrar amb algun comerciant i prendre contacte amb membres de la plataforma Aturem el Pla de Ponent i de l’UME.

Junqueras: “Fem política per ajudar la gent, perquè estimem la gent”

En la seva intervenció, el líder d’Esquerra va destacar “la importància de tenir presents els veritables motius pels quals fem política, i que no són altres que millorar la vida de les persones, ja sigui en l’àmbit familiar, educatiu o laboral”, i per això cal “posar al seu abast el màxim de recursos possibles per garantir l’estat del benestar”.

Sobre Roselló com a candidat, Junqueras assegura que “esdevé la millor opció per Gavà i el Baix Llobregat, perquè és una proposta de proximitat que vol cuidar la gent, l’escola, la cultura o el medi ambient. Ja ho hem fet a molts llocs, i estem convençuts que també ho podem fer aquí”

Miquel Roselló:”Farem un Gavà escoltant la gent, perquè el poble és de la gent”

Miquel Roselló

Miquel Roselló, després d’expressar amb emoció “que afronta aquest repte polític amb molt d’orgull” va precisar que, “si bé és cert que encara estar per denifir el programa electoral, aquest basarà el projecte de ciutat en els valors republicans. Això significa empoderar la gent, a través de la corresponsabilitat de la presa de decisions, fomentar uns serveis públics de qualitat, donar suport a l’associacionisme i defensar el territori, raó per la qual seguirem oposant-nos amb fermesa al Pla de Ponent o a l’ampiació de l’aeroport”

ERC Gavà precisa que “seran prioritaris els eixos d’habitatge, medi ambient, cultura, activitat econòmica, gent gran i joves” amb l’afany de construir “una ciutat a la mida de la gent i el seu benestar, i una governança basada en la vocació de servei públic, la responsabilitat, l’empatia, la participació ciutadana, l’equitat en la redistribució de la riquesa a través dels serveis públics, prioritat absoluta de la protecció del medi ambient com a bé comú i de suport, també al feminisme”