Míriam Pertegaz és la nova presidenta del CBS Gavà
Mireia Pertegàs

Amb l’any nou ha arribat el canvi de temporada al Club de Beisbol i Softbol Gavà, en un any que es presenta intens des del punt de vista de les celebracions, ja que l’entitat compleix aquest 2023, 50 anys des de la seva fundació. També serà un any en el que hi ha relleu a la presidència de l’entitat. I és que després de 8 anys al capdavant del club, Sophie Regnard, ha decidit que és el moment de fer un pas al costat, tal i com ja va explicar dilluns al programa El Marcador de Ràdio Gavà.

La fins ara presidenta, Sophie Regnard, precisava que “després de tot aquest temps, l’entitat necessita un canvi en la directiva que aporti coses noves i una altra energia per seguir amb motivació. És important cedir el pas a gent més jove i amb noves idees”.

El relleu el pren Mireia Pertegàs que fins ara era vicepresidenta del club i és jugadora. Pertegàs assegura que “la idea és seguir en la mateixa línia de treball que hi havia. Per mi és un orgull poder ocupar aquest càrrec i afronto el repte amb molta il·lusió”.

Mireia Pertegàs precisa que es marca dos objectius clars, “d’una banda, els preparatius dels actes de celebració del 50 aniversari del club, i de l’altra, la promoció dels equips base i dels conjunts femenins i mixte”.

Sophie Regnard, de la seva banda, seguirà vinculada al club, no només com a mare de jugador, sinó com a vocal de la junta.