Mòduls a Hospital de Viladecans

Durant la segona quinzena del mes de desembre es procedirà a la instal·lació de mòduls en l’exterior del recinte hospitalari, que va ser ajornada el passat mes de novembre. Es tracta d’una acció necessària per procedir a l’enderrocament de l’edifici d’administració.

En aquesta ocasió, es preveu que l’impacte en accessos al centre i circulacions sigui mínim.

El dilluns 17 de desembre i amb una durada aproximada d’una setmana, la constructora procedirà a la implantació del mòdul més proper a l’edifici d’urgències. El muntatge interior s’allargarà fins el dia 31 de desembre.

Durant la primera setmana (entre el 17 i el 21 de desembre), els vehicles podran accedir  fins a la rotonda que hi ha a l’interior del recinte.

Estarà prohibida la circulació de vehicles per la rampa de l’entrada principal de l’Hospital (Avinguda de Gavà).

La descàrrega i muntatge del segon mòdul (proper a cafeteria) es produirà entre el dia 3 de gener i el 10 de gener, acabant-se les tasques de muntatge interior, el dia 25 d’aquell mateix mes. En aquest cas, no es preveuen restriccions al trànsit rodat.

Durant tot el procés de muntatge dels mòduls no es preveu que els ciutadans que acudeixin a peu a l’hospital tinguin restriccions d’accés al centre.

No obstant això, i encara que no es preveuen greus problemes en la circulació, és important respectar al màxim les mesures adoptades i seguir les recomanacions dels tècnics i professionals per evitar riscos i poder continuar realitzant l’activitat amb les mínimes interferències.

Aquesta planificació s‘ha comunicat als professionals de l’hospital i serveis d’ordre públic, emergències sanitàries, protecció civil i ajuntaments dels municipis als quals dona servei l’hospital de Viladecans per tal de comptar amb la seva col·laboració en la difusió de la informació a la ciutadania i l’ordenament dels circuits, això com en el manteniment de la seguretat.

La col·laboració de professionals, ciutadania i de tots els agents implicats és fonamental per a la realització dels treballs amb el menor impacte possible. La direcció de l’Hospital de Viladecans és conscient de les molèsties que les obres poden generar i per això considera fonamental aquesta col·laboració  per minimitzar els riscos i l’impacte derivat de continuar prestant assistència durant l’execució dels treballs. Per tot plegat, el centre agraeix l’esforç i flexibilitat de tots durant l’execució dels treballs.

L’Hospital de Viladecans

L’Hospital de Viladecans és l’hospital de referència per als municipis de Castelldefels, Gavà, Viladecans, Begues i Sant Climent de Llobregat, amb una població de més de 185.000 habitants. Juntament amb l’Hospital de Bellvitge i la Direcció d’Atenció Primària Costa de Ponent formen la Gerència Territorial Metropolitana Sud de l’ICS. Ha rebut el premi TOP 20 a la Gestió Hospitalària Global els anys 2015 i 2016 i 2018.