Molta diversió a la festa de La Sentiu
La Asociación Cultural Andaluza va participar de la festa

L’Associació de Veïns de La Sentiu ha celebra aquest cap de setmana, i enmig d’un gran ambient, la seva Festa Major. Les activitats, es van fer, un any més, a la zona de can Llonch, que acull el casal del barri, i va comptar amb exhibicions de flamenc i sevillanes amb la Asociación Cultural Andaluza i després altres de balls de saló, en línia i roda cubana guiades per un professor. Així mateix, es va fer un karaoke. També es va viure l’esperat sopar veïnal on els presents van portar el menjar de casa o bé van poder comprar un entrepà de botifarra i beguda al servei de bar que va funcionar tota la nit.

Durant la vetllada, es van lliurar també els trofeus del campionat de petanca i, partir de les 23 hores, va donar inici el ball fins la matinada amb el duet “Alma”. No va el cava ni el rom cremat.

Segons l’AAVV de veïns , “es tracta d’una festa prou animada on hi participa força gent”. La celebració al barri s’organitza oficialment des de 1983, tot i que “des dels anys 60 hi ha hagut tradició entre el veïnatge de fer aquesta mena de celebracions.”