Mónica Parés al PP de Barcelona
Mónica Parés és la nova Vicesecretària d’Acció Social del PP de Barcelona

La regidora del PP a Gavà, Mónica Parés, ha estat nomenada Vicesecretària d’Acció Social del PP de Barcelona. Recordem, que dins el procés de renovació general de la formació, en la nova executiva de Catalunya ja van ser integrats, a més de Parés, el també regidor gavanenc Josep Llobet. Es tracta, segons el PP, “de seguir amb el canvi iniciat amb el lideratge de Pablo Casado, introduint moviments interns en la direcció provincial de Barcelona, pensant especialment, en les properes eleccions municipals de 2019”. Així, segons els populars, “ha estat en aquesta nova executiva que s’ha apostat clarament pel perfil social de la Mónica Parés”.

Mónica Parés ha afirmat que “és una gran responsabilitat” i ha volgut agrair “la confiança del President Provincial, Óscar Ramírez” precisant que “compaginaré aquesta tasca amb la de regidora a l’Ajuntament de Gavà”.

Parés ha assegurat que “malgrat l’esforç, valdrà la pena treballar pel projecte en el que crec de fa 20 anys quan em vaig afiliar al PP” i subratlla que “encoratja saber que treballaré amb companys amb idees clares, amb vocació i amb compromís clar amb les persones, que és la nostra raó de ser i que aplicarem en totes les nostres decisions. També en la defensa de les lleis, de la convivència i de la unitat d’Espanya.”