Mónica Parés amb el número 3 de la candidatura José Mayordomo
Mónica Parés amb el número 3 de la candidatura José Mayordomo

El Parc del Mil·lenni va ser el punt escollit per la cap de llista del Partit Popular en les municipals del 26 de maig, Mónica Parés, per parlar de propostes de medi ambient. Parés va assegurar que “volem continuar conservant el Parc del Garraf i seguir treballant per a ell com un parc natural”. Respecte a la zona urbana va anunciar que “volem implementar més zones d’àrees de jocs infantils adaptades i aquelles dedicades a la gent gran així com incrementar el verd urbà i la flora al centre de la nostra ciutat”.

Respecte a la zona agrícola i els pagesos va remarcar que “donarem suport la pagesia de Gavà en totes les seves reivindicacions tant davant l’Ajuntament com altres departaments com el Parc Agrari i la Generalitat. Hem de potenciar entre tots el comerç de proximitat dels seus productes, els productes de quilòmetre zero i també ampliar aquesta reivindicació no només dels pagesos sinó també de la ciutadania d’incrementar i ampliar el mercat de pagès dels dimarts també als caps de setmana”.

L’alcaldable del PP va parlar també d’iniciatives relacionades amb el litoral gavanenc. “La nostra platja s’ha de conservar com un espai de reserva natural. Hem de seguir mantenint les nostres dunes però s’han d’ampliar els serveis. La gent que visita els quatre quilòmetres de litoral han de tenir serveis adequats, des de l’accessibilitat en tots els punts de la platja fins a més seguretat, un sistema de Wifi que funcioni i nous serveis públics durant tot l’any”.