Mónica Parés és la nova Vicesecretària del PP de Barcelona
Mónica Parés

La portaveu de PP de Gavà, Mónica Parés, ha estat escollida Vicesecretària del PP de Barcelona. El nomenament es va fer efectiu en el decurs del darrer Congrés del PP de la província, celebrat el passat 23 de juliol i on, l’exalcalde de Castelldefels, Manu Reyes, va ser triat, com a únic candidat, President del populars de Barcelona.

Segons Mónica Parés, “amb aquest Congrés s’inicia el compte enrere per les properes eleccions municipals en les que el PP de la província té l’objectiu de recuperar la representació a la majoria de municipis”, i precisa que “des de Gavà, agraïm la confiança també posada en nosaltres i intentaré ajudar als meus companys en la seva fita electoral”.

Mónica Parés, després d’afirmar que “han estat uns anys durs per al nostre partit”, creu que “cal demostrar que ens sabem recuperar davant les adversitats i que al final, la població sap que som l’única alternativa clara i real a la gestió socialista” i considera que “tot i que la marca ara ens ajuda, no és suficient, perquè calen equips compromesos, que estiguin al carrer, que escoltin els veïns i veïnes i que ens considerin gent responsable, part de la solució als seus problemes i no la causa dels mateixos”.

A més, Parés posa “l’estructura local al servei de la província” per demostrar que “en política no hi ha impossibles” i que “hem de ser els primers en creure en el potencial del nostre partit”, raó per la qual “és fonamental tenir els millors representants, però sobretot, seguir cuidant les bases com a pilars fonamentals”.