Mónica Parés escollida alcaldable del PP per Gavà
Mónica Parés escollida alcaldable del PP per Gavà

Mónica Parés, l’actual Regidora i Presidenta del PP de Gavà va estar escollida la tarda de dimarts, alcaldable del PP a la ciutat per les eleccions del proper 28 de maig.

Gavà va ser un dels tres municipis del Baix Llobregat on el Partit Popular va obtenir regidors a les darreres eleccions per la qual cosa Mónica Parés ha manifestat que “el Partit Popular va mantenir la seva representació a Gavà el que ens ha ajudat a aprendre i créixer davant les adversitats. Per això, afrontem aquest nomenament amb l’aval i el tarannà del PP de Gavà en els darrers anys, amb la fidelitat de l’equip i ara amb la incorporació de noves cares” i precisa que “hem de donar les gràcies a tots els votants fidels del PP i ara toca ampliar el nostre vot. Hi ho farem més enllà de les sigles perquè la política municipal és una altra cosa”

Finalment Parés comenta que “seguirem treballant pels treure endavant els projectes de ciutat coherents i els problemes personals dels nostres veïns i veïnes perquè tot és igual d’important. La clau està en treballar sempre des de la responsabilitat, la humilitat i el sentit comú i en aquest camí, ens trobaran ara i sempre.”

La candidatura dels populars es presentarà oficialment a la primavera.