Mónica Parés escollida candidata del PP 2019
Mónica Parés

Mónica Parés ha estat escollida com a candidat del PP de Gavà per les properes eleccions municipals. Parés, que hores d’ara presideix la formació a nivell local i exerceix de regidora i portaveu del grup municipal, s’ha mostrat “agraïda a la direcció del Partit” i es mostra “optimista davant aquest nou repte”. També ha manifestat que el “PP de Gavà està preparat per liderar el canvi que la ciutat necessita”, canvis que, al seu entendre, “són bons per a tothom”, ja que “fa que l’antic es modernitzi i que els nous treballin des de l’ambició i la il·lusió”.

Mónica Parés assegura que “amb aquestes bases volem seguir treballant per la ciutat en els propers anys, centrats en les persones que són l’eix de la nostra política com ho hem demostrat també des de l’oposició dura, però responsable, que hem exercit en els darrers 4 anys. A més, ho hem fet davant dues situacions excepcionals en política: el desafiament independentista i la crisi econòmica”.

La líder dels populars assenyala que “creure en els veïns i veïnes de la ciutat, en el projecte nacional d’un partit de govern i en nosaltres mateixos, des de la proximitat, i amb un missatge clar i creïble farà tornar votants al PP”. I conclou afirmant que “no acceptarem xantatges dels qui volen trencar la convivència, ni lliçons dels nous pel que fa a gestió, ni patriotisme gavanenc ni espanyol”.