PP
Mónica Parés: “Hem recuperat el centre dreta a la nostra ciutat”

La portaveu del Partit Popular / Partido Popular (PP) de Gavà, Mónica Parés, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació locals aquest matí per valorar els resultats de les eleccions generals d’ahir. La líder dels populars ha recordat que la seva formació ha superat els 2.000 vots a Gavà i, per tant, assegura que “tornem a ser el que nosaltres demanàvem els últims anys, recuperar el centre dreta a la nostra ciutat, tornar a ser el partit referent del centre dreta a Gavà”.

La portaveu popular admet que aconseguir aquest objectiu “ens ha costat, han estat uns mesos durs, també uns anys durs en el que ha estat important el treball del nostre partit també a nivell local”. Respecte al futur, Parés destaca que “ara és el moment  de començar a treballar amb més força per tornar a tenir la confiança d’aquelles persones que van marxar del nostre partit i que vegin al PP com l’única alternativa possible dins del centre dreta espanyol”.

Parés ha agraït també als seus votants pel suport rebut, així com també a “totes les persones que van fer possible que la jornada a Gavà fos de total normalitat, tant als tècnics que van estar recolzant als membres de les meses com als cossos de seguretat de l’estat que van garantir que fos una jornada realment democràtica a la nostra ciutat”.