Mónica Parés
Nit gran la del PP ahir, que va aconseguir tres regidors en les eleccions municipals

Nit gran al Partido Popular-Partit Popular (PP) de Gavà. Els 2.205 vots obtinguts en les eleccions municipals d’ahir no només els situen com a tercera força a la ciutat, sinó que la seva pujada és espectacular i passen de tenir una regidora a tenir-ne tres regidors. En la legislatura 2023-2027, doncs, Mónica Parés estarà acompanyada de Lydia Fernández i, compte!, de Josep Llobet, històric dirigent dels populars gavanencs que ja va ser durant molts anys regidor a l’Ajuntament de Gavà.

Parés ahir a la nit estava lògicament eufòrica (més tenint en compte que, en la mateixa setmana, ha estat també mare): “Sí, realment estem contents d’haver doblat el nombre de vots que vam obtenir fa quatre anys, que va ser un moment dur pel nostre partit”.

L’alcaldable popular ha destacat que “aquests quatre anys hem estat treballant fent una oposició dura però responsable, coneixent a la gent al carrer, estant sempre a peu de carrer amb aquesta cara amable que sempre volem oferir, i al final el treball de quatre anys i tot el que ja portava fet el Partit Popular aquí a Gavà ha tingut la seva recompensa”.

Parés ha recordat que “ens convertim en tercera força política, a pocs vots de la segona i amb el mateix nombre de regidors, 3”, i no ha estalviat agraïments a tot el seu equip, “que ha treballat molt, especialment aquests darrers dies que a causa de la meva maternitat jo no he pogut ser-hi”, i també a “tots els gavanencs que han exercit el seu dret a vot, especialment als més de 2.000 que han votat al Partit Popular, i a totes aquelles persones que han estat treballant durant la jornada electoral com per exemple vosaltres, la premsa de la ciutat, també als apoderats, interventors i tècnics de l’Ajuntament i als cossos i forces de seguretat de l’estat”.