Mónica Parés, amb Manu Reyes, durant l'acte de divendres

Mónica Parés torna a encapçalar la llista del PP a Gavà en les pròximes eleccions municipals del 28 de maig. La candidata, qui encara no ha concretat la resta de noms que configuraran la llista, sí va avançar els eixos principals del programa durant l’acte públic celebrat divendres a la Torre Lluc i on va estar acompanya del president del partit a Barcelona i alcaldable per Castelldefels, Manu Reyes.

Reyes va destacar “l’empatia, voluntat i capacitat de treballde Parés així com “l’experiència adquirida durant aquests anys a l’Ajuntament, sempre disposada a escoltar les necessitats de la gent i intentant cercar solucions”. Segons Reyes “el PP presenta per Gavà un projecte sòlid i amb un equip solvent, raó per la qual, assegura “som l’alternativa de canvi real a la ciutat”.

Mónica Parés també ha afirmat que compta “amb un gran equip integrat per persones grans i joves, membres d’entitats socials i de professions diverses i amb un projecte on, sota el lema ‘Gavà, entre todos’, ens presentem amb l’objectiu de donar resposta a les necessitats de la gent, deixant de banda les ideologies, i com el vot de la cara amable i el somriure permanent”.

Un dels moments de l’acte

Sobre els eixos del programa, Parés avança que proposen “millorar la neteja, la seguretat i la mobilitat, dinamitzar la vida associativa, promoure el turisme de qualitat, donar suport al teixit empresarial, comercial i agrícola, rebaixar impostos i taxes i conservar l’entorn natural”.

La líder dels populars es mostra esperançada en “millorar els resultats de fa 4 anys on recorda que “el PP passava per una època molt difícil i malgrat tot vam obtenir representació. Ara, la nostra marca reviu, mentre que altres forces del centredreta, segons apunten les tendències de les enquestes, estan en hores baixes i podrien desaparèixer de l’escenari polític. És per tot plegat, que el vot als populars significa el vot útil i constructiu”.