Mónica Parés reivindica millores al barri de Gavà Mar

El Partit Popular ha estat aquest diumenge a Gavà Mar fent campanya per demanar el vot el proper 28 de maig. La candidata Mónica Parés ha defensat “treballar perquè tots els barris de la ciutat siguin de primera i no hi hagi zones considerades de segona categoria”. En concret, ha criticat “l’abandonament de Gavà Mar per part dels socialistes durant els darrers anys de govern municipal” i també “la manca d’atenció a ca n’Espinós que ha deixat de rebre ajuts per part d’altres administracions com ara la llei de barris de la Generalitat”.

Parés ha refermat la voluntat de “dignificar Gavà Mar, no només pel gaudi dels milers de persones que venen per gaudir de la nostra platja, sinó sobretot pels veïns i veïnes que cada dia pateixen manca de neteja i seguretat i falta de serveis com el dispensari mèdic que reclamem que la Generalitat recuperi”. També ha criticat amb fermesa l’administració autonòmica pel seu “desinterès pel problema de la regressió del litoral, perquè en lloc de fer estudis i presentar projectes anuncien que no volen seguir aportant sorra”.

Per a la candidata popular també és una prioritat “recuperar la qualitat de la platja sense oblidar altres problemes com són l’impacte de l’aeroport i del port” i ha recordat que “resta pendent d’executar un tram del passeig marítim que quan el Partit Popular governava a Espanya, l’aleshores alcaldessa va reclamar que es fes, però ara que mana el PSOE tampoc es fa. Nosaltres demanem que no s’esperi més i s’executi aquesta obra perquè la nostra ciutat ho mereix”.