Senat
Mónica Parés, aquest matí davant l'entrada de l'Ajuntament de Gavà

Mónica Parés, regidora a Gavà del Partit Popular (PP), serà candidata del seu partit al Senat per la província de Barcelona en les properes eleccions generals del 23 de juliol. Parés ocuparà el número dos a la llista, just per darrere de Josep Tutusaus, actual alcalde de Pontons i cap de llista, i per davant d’Álvaro Benejam, regidor a l’ajuntament de Sant Cugat.

Parés ha qualificat com “un orgull i una responsabilitat” formar part de les llistes populars al Senat, i recorda que aquest orgull i aquesta responsabilitat són encara majors perquè “mai ha sortit en les eleccions generals un senador directe del Partit Popular per la circumscripció de Barcelona”.

La regidora gavanenca ha agraït “la confiança del partit, tant a nivell provincial, regional com nacional, especialment al president Núñez Feijóo, a qui vam tenir aquí a Gavà en la campanya de les eleccions municipals”, i ha posat de manifest que la seva presència en aquestes llistes del Senat “és el resultat del treball que fa el Partit Popular de Gavà, no només jo com a candidata sinó tot el nostre equip, i ara també especialment els altres dos regidors que m’acompanyaran en el plenari a partir de demà, que es constitueix el nou consistori”.

Per tant, Parés ha volgut acabar agraint “el treball que des de Gavà fa el Partit Popular, que també té reflex, com es veu, anomenant a la seva portaveu per les llistes del Senat”.