Temes del PP al Ple de febrer de 2019
Mónica Parés

El Partit Popular de Gavà ha avançat, a la premsa local, els temes que presentaran al Ple del mes de febrer. Un dels assumptes està relacionat amb la Fira d’Espàrrecs, que es farà del 26 al 28 d’abril, i de la qual, precisen “volem que tant l’Ajuntament, com la organització, vetllin perquè no passi com l’any passat i s’exposin paneres de fruits del camp amb intencionalitat política”. La portaveu dels populars, Mónica Parés, assegura que “aquest és un esdeveniment de tots que promou els atractius de Gavà i així ho vam fer saber, en el seu dia, al Ple. La resposta però, va ser que era una qüestió de llibertat d’expressió. Creiem que cal ser curosos, especialment en aquesta edició que coincidirà amb la jornada de reflexió de les eleccions generals”.

El PP també es mostra preocupat per la “desaparició d’algunes cites esportives, com la Cursa de la Lluna o la Mitja Marató”, i pel fet que “la triatló del setembre, a dia d’avui, no estigui en agenda”. Parés preguntarà “què ha passat i que s’està fent per poder recuperar-les perquè són vehicles de promoció de la ciutat”.

Un altre assumpte que presentaran “és el mal estat, en alguns punts del ferm de la zona de pas de vianants i ciclistes, de l’Avinguda del Mar”. Parés demana que “es millori la pavimentació perquè s’hi pugui passejar sense perill, sobretot ara que anem cap al bon temps” i precisa que “almenys que això estigui en condicions, ja que el Pla de Mobilitat d’Estiu poc respon al que promet”.

Sobre la campanya de civisme “Fem les coses Bé” els populars volen saber “si més enllà de donar premis per les bones accions es sancionaran els incompliments a la normativa” i pregunten “quantes multes ha s’han posat en els darrers anys”

La darrera qüestió que va en relació amb una declaració política que es presentarà on es demana “garantir el servei de pediatria als Centres d’Atenció Primària”. Parés assegura que “nosaltres també ho reivindiquem, però anem més enllà perquè manquen altres serveis com el de ginecologia al CAP 2, on l’única especialista ha esta de baixa per maternitat”. Mónica Parés reclama que “la Generalitat doni una resposta i el govern municipal ho reclami i faci un seguiment per reconèixer les mancances existents”.

 

 

PUBLICITAT