Mor Albert Massana
Albert Massana

El regidor del grup municipal d’ERC a Gavà, Albert Massana, ha aparegut mort aquest matí a casa seva. Massana, que era portaveu de la formació a la nostra ciutat i regidor des de les eleccions del 2015, ha mort de manera sobtada i encara no n’han transcendit les causes.

A les eleccions del 2019 va encapçalar la llista que va donar a ERC els millors resultats històrics a Gavà amb quatre regidors. El seu tarannà negociador i humà el va portar a signar diversos acords amb el govern municipal tot i que Esquerra estava frontalment en contra d’algunes polítiques municipals

Nascut a Sallent al 1963, Massana tenia un fill. Era llicenciat en econòmiques i màster en hisenda pública. Va ser membre d’Els Verds i també portaveu de la coordinadora Salvem el Calamot (2006-2011) i des de feia uns anys formava part de la colla dels Castellers de Gavà.

També va ser secretari local de l’Assemblea Nacional Catalana a Gavà (2012-2015). Treballa d’inspector de la companyia d’aigües.

La capella ardent s’instal·larà a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Gavà. Us informarem properament dels horaris d’obertura, així com de la celebració del funeral.