Mostra comercial a la fira 2019

Aquest espai està format per les carpes distribuïdes al llarg del carrer Sant Pere, entre Martí l’Humà i Montflorit on s’exposa i donen a conèixer els seus serveis una representació de comerços i empreses del municipi i altres ciutats per als quals la fira representa una eina de promoció i dinamització econòmica per entrar en contacte amb clients potencials i fidelitzar els que ja tenen.

També hi tenen presència la Unió de Botiguers de Gavà, l’Illa del Centre i els mercats municipals amb l’espai “El Comerç de Gavà”.

La mostra comercial a la fira també compta amb l’espai “La pagesia solidària” on es vénen productes elaborats per Montserrat Mestres (pionera en la creació de les paneres artístiques de la Fira d’Espàrrecs) amb al col·laboració de la FAGA i l’ONG Carumanda.

La mostra d’artesans, vinguts d’arreu de Catalunya, i l’automoció, la podem trobar al llarg de l’avinguda Diagonal.

Mercat del Camp

A la plaça de Jaume Balmes, tothom qui ho vulgui pot comprar verdura fresca de l’horta gavanenca que els mateixos pagesos posen a disposició dels visitants. Aquest espai compta amb la participació de Cal Xim Xim, Cal Delaida, Enric Eco i Pagès de l’Illa. El mercat del camp completa la seva oferta amb l’exposició d’una peça emblemàtica de la història de l’agricultura mecanitzada a la nostra ciutat un tractor cedit pels pagesos locals per a la nostra.