Mostra de la Asociación Cultural Andaluza

Els protagonistes, aquest diumenge, de l’espai dedicat a les cases regionals aquesta Festa Major són els integrants de la Asociación Cultural Andaluza. L’entitat ha preparat tota una jornada amb diferents actuacions ala plaça de Jaume Balmes.

Des de les 11 del matí, i sota la coordinació de la professora del centre, Mireia Benítez, han desfilat per les taules de l’escenari els diferents grups de l’associació. També s’ha pogut gaudir de la participació de diferents entitats convidades, com per exemple, les coreografies de dansa oriental i ball en línia Sandra, les de Silvana Dance i les propostes de Shaeli Bollywood d’Esplugues, del Ballet d’Óscar Aldana, de José Crespo i del grup de Los Amigos.

Per a Amparo Atencia, presidenta de la Asociación Cultural Andaluza, “poder participar de la Festa Major, un any més, és un privilegi i una gran oportunitat per mostrar tot allò què fem a la ciutat”. Atencia admet que l’entitat gaudeix d’una “bona salut” amb un notable nombre de socis i sòcies i manté “les ganes i la il·lusió per seguir fent activitats, al si del grup, i també d’àmbit ciutadà, com la Romería”

La Asociación Cultural Andaluza té la seva seu al carrer de Josep Moragues,1. El seu horari d’atenció és els dilluns, dimecres i divendres de 17.30 a 20.30 hores. De cara el proper curs ja anuncien nous tallers de flamenc, sevillanes i castanyoles