casa-arago-020716

casa-arago-020716Un dels moments del dinar

La Casa d’Aragó a la Festa Major

Can Sellarès ha estat presa avui per la Casa d’Aragó que ha fet sonar tambors i ha ballat  a ritme de jotes després de jocs i d’un àpat a base de migas

La segona jornada de la mostra d’entitats regionals ha esta protagonitzada, aquest dissabte per la Casa de Aragón de Gavà, Viladecans i Castelldefels. Can Sellarès ha estat, des del migdia l’espai on els integrants d’aquesta colla s’han trobat, primer, per tocar una sorollosa “tamborrada” on s’ha convidat a grups de Barcelona i Mollet i tot seguit, i després d’un refrigeri, s’ha servit el dinar a base de “migas” cuinades a l’estil aragonès, un àpat que no s’ha volgut perdre l’Alcaldessa Raquel Sánchez després d’un matí intens on s’ha passejat per bona part de les activitats programades.

 

Durant la jornada aragonesa, segons ha explicat el president de l’entitat, Miquel Ávila, “hem preparat activitats perquè pugui gaudir la gent de totes les edats. Així, fem una guerra d’aigua que hem titulat “La batalla del Ebro”, una gimcana amb el vi com a protagonista un torneig de “Guiñote” i un bingo i música”. I és que, a partir de les 22 hores l’escenari serà ocupat pel grup de jotes de l’agrupació local, “Añoranza”. Després la música seguirà amb una discomòbil i, al voltant de la 1 de la matinada, es farà un aturada per recuperar forces amb un “xistorrada”, i després la festa continuarà”.

 

Ávila es mostra satisfet de la organització d’aquesta mostra enguany, per festes, perquè “nosaltres feia temps que ho volíem però el programa estava massa atapeït d’actes. Crec que és una bona iniciativa per poder trobar-nos, difondre les nostres costums i oferir quelcom a la nostra ciutat. També permet estrènyer llaços amb altres entitats, com pot ser, en aquest cas, la Asociación Cultural Andaluza o la Casa de Andalucía que estarà demà”.


En aquest espai hi ha servei de bar i una parada de venda de material com ara samarretes així com una petita exposició d’indumentària típica aragonesa.