Mostra Entitats a Gavà 2018
El programa inclou tallers, exposicions, xerrades i actuacions musicals

Gavà celebrarà, aquest dissabte, la Mostra d’Entitats amb la participació d’una quarantena d’associacions locals de caire divers que instal·laran el seu estand d’11 a 14 i de 17 a 20.30 hores, al parc de la Torre Lluc i la rambla de Maria Casas. La jornada els permetrà fer visible la seva activitat i estrènyer llaços de col·laboració entre elles.

El programa inclou tallers, exposicions, xerrades, actuacions musicals, contes i activitats solidàries. En els estands de les entitats és on es faran les activitats i s’ubicaran les exposicions, mentre que les actuacions i el lliurament de premis es farà a l’escenari central de la Torre Lluc.

Un any més hi serà present l’Espai GavàMón. A la rambla de Maria Casas hi haurà les carpes de les entitats de cooperació on es faran accions de sensibilització i difusió. A més d’exposicions, es faran jocs d’habilitat, taller de somnis amb el pallasso Óscar Navarro i taller de màscares.

En aquesta edició es tornarà a fer el concurs de decoració de parades de les entitats. Es premiaran els espais que destaquin per com s’han engalanat. El certamen té dues modalitats: una votació popular, en què la ciutadania podrà escollir l’espai que més li agradi a través d’unes butlletes que podrà dipositar a l’espai central del parc de la Torre Lluc, i el concurs per a les mateixes entitats participants, en què votaran el seu estand favorit.

La ciutat compta amb més de 200 entitats que treballen en diferents àmbits com la cultura, l’esport, l’acció social, l’educació, les relacions veïnals, el comerç, la cooperació internacional i el medi ambient.