oriola-podium-181113

oriola-podium-181113Oriola al podi de Macao.

Pepe Oriola fa segon a Macau

Després d’una brillant remuntada, el de Gavà tanca la temporada convertit en el pilot més jove de la història en aconseguir un podi al circuit Guia de Macao

Pepe Oriola ha culminat, aquest cap de setmana, la temporada 2013 del Campionat Mundial de Turismes (WTCC) amb una fantàstica actuació al mític i complicat circuit urbà Guia de Macao.

 

El pilot de Gavà sortia des de la tretzena posició en ambdues carreres, després de l’accidentada sessió de classificació de divendres. Així, en la primera cursa, Oriola va fer una gran sortida, avançant fins a 5 posicions i va acabar vuitè.

 

A la segona prova però, va ser quan va fer el seu recital. Aquesta cursa va començar amb una aturada per culpa de l’accident múltiple que va produir en la primera volta i que Oriola va aconseguir esquivar. A la represa, el gavanenc va sortir rapidíssim, remuntant fins la setena plaça, fins que un altre accident múltiple va obligar a parar novament la competició. Després d’una nova i llarga pausa, Oriola va sortir novament rapidíssim i molt concentrat, i va anar avançant fins acabar segon, convertint-se, així, en el pilot més jove de la historia en aconseguir un podi al circuit Guia de Macao.

 

Després d’aquesta cita, Pepe Oriola acaba la seva primera temporada competint en el campionat absolut de pilots en octava posició, amb un total de 168 punts.

 

Pera Oriola explica que “la primera cursa va ser complicada perquè sortia des de la meitat de la grella, però vaig lluitar i vaig aconseguir remuntar, per poder sumar uns punts molt valuosos”.

Oriola assegura també que “en la segona cursa vaig sortir a per totes. En l’accident de la primera volta em vaig veure envoltat de cotxes xocant uns contra els altres però vaig passar sense patir danys. Després de la segona interrupció vaig veure el pòdium a l’abast i no vaig dubtar en lluitar per aconseguir-lo. Ha estat una gran cursa. M’he divertit molt i estic molt feliç del resultat”.