ORIOLA-150313

ORIOLA-150313Pepe Oriola al volant del seu cotxe

Pepe Oriola aprova amb nota el test de Monza

El pilot gavanenc signa el millor temps de la jornada matinal en l’escenari de la primera carrera del Mundial, que arrenca el 24 de març

El pilot de Gavà Pepe Oriola prepara aquests dies, al circuit italià de Monza, el seu nou periple al Mundial de Turismes amb l’objectiu d’igualar i millorar els excel·lents resultats assolits durant la temporada passada. De moment, Oriola està fent uns cronos molts bons en les sessions d’entrenaments.

 

Oriola, al volant del seu Seat León 1.6T WTCC, ha marcat la volta ràpida en un test, que ha comptat amb la presència de la majoria de pilots que prenen part en la competició. El pilot de la nostra ciutat ha dit que “estem molt contents. Hem realitzat algunes modificacions en el xassís i el cotxe ha respost bé. És importantíssim tenir aquestes sensacions a nomes 10 dies de l’inici de la competició. Crec que podem obtenir un bon resultat en la primera carrera del campionat”,

 

Recordem que Oriola, de només 18 anys, es va proclamar subcampió del món en categoria d’independents l’any passat, i en la nova temporada té com a objectiu estar entre els millors. “Els resultats del 2012 ens donen força per a la nova temporada. Sent el primer any com a pilot oficial, el meu objectiu és estar en el Top 6”, ha explicat el pilot del Tuenti Racing Team.

 

El Mundial de turismes arrenca el 24 de març a Monza i tindrà un total de 12 proves: Itàlia, el Marroc, Eslovàquia, Hongria, Àustria, Rússia, Portugal, Brasil, Estats Units, Japó, Xina i Macau, on la competició clourà el 17 de novembre.