Multitudinària festa de la Illa 2019

La Torre Lluc es va omplir de gent i molta animació, dissabte a la nit, per celebrar els 25 anys de la creació de l’Associació de Comerciants de l’Illa del Centre. Des de les 21 hores, la gent va poder assaborir coca i cava i diferents degustacions preparades per establiments locals, ja fos a través de carpes i de vistoses foodtrucks. Durant la vetllada es van repartir crispetes i qui ho va voler va poder immortalitzar el moment prenent-se una instantània en un fotomaton habilitat per a l’ocasió.

El grup “Banda sonora” va amenitzar el ball i es van fer una parell de rifes, entre els clients de les botigues de l’Illa que havien dipositat el ticket de compra en una urna, on es va regalar una tauleta i un patinet elèctric.

Des de per l’Associació de Comerciants de l’Illa del Centre, la seva presidenta, Laura Gómez, després d’agrair tot el suport de l’Ajuntament en la complexa logística que suposa tot plegat ha assegurat que poder viure aquesta revetlla, té una doble raó de ser, d’una banda fer caliu i ciutat, i de l’altra, agrair a la clientela la seva fidelitat. Volem seguir dinamitzant el petit comerç, perquè és molt actiu i som una peça clau a lhora de mantenir viva la ciutat”

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, qui tampoc es va voler perdre la vetllada va destacar la importància de lIlla com a entitat comercial en un eix de pas de vianants que esdevé un dels més grans de la comarca i que per a Gavà, juntament amb la resta de zones comercials repartides pel municipi contribueixen a cohesionar la ciutat i afer-la viva amb una oferta de proximitat i qualitat